Närmsta lediga tid

Naprapat Kungsholmen

Välkommen till din naprapat Kungsholmen vid Fridhemsplan

Välkommen till Optimal Rehab Kungsholmen, din naprapat vid Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm. Vi finns i Nordic Wellness lokaler på Sankt Eriksgatan 50. En behandling hos oss kostar 700 kr och varar ca 45 minuter för att ge dig bästa möjliga vård.

 

Förutom just naprapati och kiropraktik erbjuder vi här också massage, både traditionell massage och den mer intensiva varianten idrottsmassage. Vilken av teknikerna du vill ha berättar du under besöket och massagen varar precis som vid naprapatbehandlingen ca 45 minuter inklusive journalföring.
De behandlingsmetoder vi använder oss utav i våra manuella behandlingar förutom tejpning och massage är dry needling som en en muskelbehandling med hjälp av akupunkturnålar, manipulation (”knäckningar”), el-akupunktur (NMES och TENS via akupunkturnålar) och den mjuka ledbehandlingsformen mobilisering. Skulle ditt besvär behöva träning hjälper vi självfallet till med ett riktat träningsprogram för rehab som går att utföra i hemmet eller i gymmet om du har tillgång till ett gym. Vi arbetar mycket med kvinnor både under och efter graviditet.

 

Vår naprapat-, och kiropraktorklinik på Kungsholmen arbetar även med Personlig träning. Lokalen har också ett fint gym för rehabträning.

 

Boka din naprapat Kungsholmen online och få det bekräftat med vägbeskrivning direkt på mail. Bokar du ett besök längre än tre dagar framåt får du även en SMS-påminnelse två dagar innan behandlingen.
 

Hitta hit

Parkering: finns längs kronobergsgatan alternativt nere vid Kungsholms strand
T-bana: Grön eller Blå linje, gå av vid Fridhemsplan vid uppgången Sankt Eriksgatan
Buss: Buss 3 eller buss 4. Gå av vid hållplats flemminggatan

Ann Åhrén

Ann Åhrén

Leg. Naprapat

Klinikchef Kungsholmen

Optimal Rehab – din självklara naprapat på Kungsholmen