Närmsta lediga tid

Personlig tränare Stockholm

personlig tränare stockholmVi erbjuder personlig träning i vårt gym på CrossFit Eken vid södermalmsallén på Södermalm i Stockholm. Du behöver inget medlemskap för detta. Du kan träna själv eller tillsammans med en vän för att optimera dina resultat oavsett om det är för att gå ner i vikt eller att bli världsmästare i någon sport.

 

Vi är licensierade personliga tränare med mångårig erfarenhet av träning och coaching. Vi har tränat allt ifrån elitidrottare till personer som bara vill gå ner i vikt och bygga upp konditionen. Vi erbjuder även kostrådgivning separat eller inkluderat i träningen.

 

Personlig träning är idag väldigt vanligt i Stockholm både privat men också för företag som kan se det som friskvård i förebyggande syfte för att få ner sjukfrånvaron på företaget och är då avdragsgillt. Priserna för personlig träning hos oss ligger på 700 kr per tillfälle om du vill träna ensam och 900 kr om du vill träna tillsammans med någon.

 

Vår personlig tränare i Stockholm har gått en gedigen PT utbildning med licens, arbetar som legitimerad naprapat samt genomgått certifiering av CFHQ genom CrossFit level 1 och dess prov.

 

Hör av dig till oss för att boka ett kravlöst gratis möte genom att klicka här

 

Förslag på upplägg:

Enskilt tillfälle: 700 kr

10 gånger: 6500 kr

12 veckorsprogram: 20 900 kr (Tyvärr kan vi inte erbjuda detta program för tillfället)

Optimal Rehab – din självklara personliga tränare i Stockholm