Närmsta lediga tid

Team Optimal Rehab

naprapat södermalm

Pär Videll är leg. naprapat och träningskonsult. Pär tar emot dig för naprapatbehandlingar på Södermalm. På Södermalm gjuter han även ortopediska skoinlägg. Pär har ett förflutet inom kanotsporten med ett flertal nationella medaljer men även internationella medaljer på ungdomslandslagsnivå. Han har också tränat och tävlat i CrossFit och tyngdlyftning men nu är det bara löpning som gäller, gärna långdistans. Fot-, och underbensbesvär tillsammans med huvudvärk är områden han är extra duktig inom.

naprapat kungsholmen

Ann Åhrén är leg. naprapat som examinerades 1989 från naprapathögskolan i Stockholm. Ann tar emot dig på Kungsholmen. Ann har varit rehabansvarig för engelska störtloppslandslaget i utförsåkning på 80-, och 90-talet. Ann har dessutom hunnit med att starta upp ett gym i Saudi-Arabien. Förutom det kliniska jobbet som naprapat föreläser hon inom yoga, idrottsmedicin och klättring. Ann arbetar även med biokranial terapi och akupunktur.

Malin Kling är naprapat och utbildad personlig tränare. Malin tar emot dig på Kungsholmen. Hon har tidigare spelat bandy och var anställd av Svenska Dam Bandylandslaget under säsongen 2019/2020 och var med när laget tog VM guld i Norge. Hon arbetar även med Dry Needling och personlig träning.

Arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter duktiga naprapater och kiropraktorer med hög ambition och viljan att driva egen klinik. Skicka ett mail för mer information till info(at)optimalrehab.se om du vill ansluta din klinik.

Länkar

Träning
CrossFit Eken

Kosttillskott
Kosttillskott och vitaminer

Övrigt
Fler samarbetspartners