Närmsta lediga tid

Team Optimal Rehab

naprapat södermalm

Pär Videll är leg. naprapat och träningskonsult. Pär tar emot dig för naprapatbehandlingar på Södermalm. På Södermalm gjuter han även ortopediska skoinlägg. Pär har ett förflutet inom kanotsporten med ett flertal nationella medaljer men även internationella medaljer på ungdomslandslagsnivå. Numera tränar och tävlar han i CrossFit och tyngdlyftning. Fot-, och underbensbesvär tillsammans med huvudvärk är områden han är extra duktig inom.

naprapat kungsholmen

Ann Åhrén är leg. naprapat som examinerades 1989 från naprapathögskolan i Stockholm. Ann tar emot dig på Kungsholmen. Ann har varit rehabansvarig för engelska störtloppslandslaget i utförsåkning på 80-, och 90-talet. Ann har dessutom hunnit med att starta upp ett gym i Saudi-Arabien. Förutom det kliniska jobbet som naprapat föreläser hon inom yoga, idrottsmedicin och klättring. Ann arbetar även med biokranial terapi och akupunktur.

Kiropraktor kungsholmen

Karin Sunnanbo är leg. kiropraktor och personlig tränare. Karin tar emot dig på Kungsholmen där du både kan boka tid för behandling och träning. Karin har tidigare simmat på elitnivå men sista åren har hon mest tränat klättring och simhopp. Karin har god erfarenhet av behandling och träning under och efter graviditet, är utbildad mammamagetränare. Behandling av idrottsskador och rehabträning är områden som Karin arbetar mycket med. Karin föreläser även på PT-utbildningar och håller inspirationsföreläsningar.

Arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter duktiga naprapater och kiropraktorer med hög ambition och viljan att driva egen klinik. Skicka ett mail för mer information till info(at)optimalrehab.se om du vill ansluta din klinik.