Närmsta lediga tid

Naprapat Södermalm

Välkommen till naprapat Södermalm vid Hornstull i Stockholm

Välkommen till din naprapat på Södermalm

Välkommen till Optimal Rehab Södermalm, din naprapat på Södermalm i Stockholm. Du hittar oss på Lundagatan 57 ca 80 m ifrån Hornsgatan mellan Hornstull och Zinkensdamm. Både akuta ryggskott och olika typer av idrottsskador behandlas optimalt av oss, vi ser till att du blir smärtfri. Ett nybesök hos oss kostar 740 kr och varar i ca 45 min. Skulle du akut få smärta och behöva hjälp på helgen kostar detta 1500 kr efter överenskommelse om tid.

Naprapatbehandlingar

Våra naprapater på Södermalm kan erbjuda naprapatbehandlingar som kan innefatta dry needling, manipulation (knäckningar), triggerpunktsbehandling, akupunktur, bio-cranial terapi (BCT),  kinesiotejpning och massage. Vi erbjuder dessutom bilddiagnostik i form av ultraljud där vår expert kan titta på exempelvis din axel, fot eller armbåge. Vi väljer i samråd med dig som patient vad som är mest lämpligt för optimal rehabilitering. Vi kan också ge dig ett träningsprogram för rehabträning på egen hand hemma, om du saknar tillgång till gym, eller på din träningsanläggning. En behandling hos oss kostar 740 kr. Vi är tyvärr inte ansluta till landstinget så högkostnadsskyddet gäller inte här. Vill du boka en tid får du väldigt gärna göra det online här

 

Du kan även handla kinesiotejp direkt av oss. En rulle på 5 m kostar 150 kr och finns i nio olika färger. Kom förbi så visar vi dig mer!

naprapat södermalm (hornstull)

Vi har i dagsläget inget avtal med något försäkringsbolag men du kan alltid välja oss ändå och skicka in dina kvitton, som du direkt får på mail, till försäkringsbolaget om du har en privat sjukvårdsförsäkring som täcker naprapati. Konsultera dock alltid med ditt försäkringsbolag innan du bokar tid.

Våra naprapater på Södermalm kan också gjuta ortopediska skoinlägg formade individuellt efter dina fötter. Sulorna gjuts i belastning för att dem ska motverka överpronation som till stor del är korrelerat till hälsporre, hälsenesmärta och hallux valgus bl a. Läs mer här. Vi gjuter även hälkoppsinlägg som är en annan typ av fotbädd. Alla inlägg formgjuts i par och kostar 1695 kr, vill man ha ett extra par inom 6 månader kostar det paret 1195 kr. Prata med din naprapat om inläggen.

Hitta hit

Parkering: Finns gott om parkeringar utanför kliniken på dagtid

T-bana: Röd linje till Zinkensdamm eller Hornstull

Buss: Buss 4. Gå av vid hållplats Varvsgatan

Du kan också gjuta ortopediska skoinlägg formade individuellt efter dina fötter på här på Södermalmskliniken. Sulorna gjuts i belastning för att dem ska motverka överpronation som till stor del är korrelerat till hälsporre, hälsenesmärta och hallux valgus bl a. Läs mer här. Vi gjuter även hälkoppsinlägg som är en annan typ av fotbädd. Alla inlägg formgjuts i par och kostar 1695 kr, vill man ha ett extra par inom 6 månader kostar det paret 1195 kr. Prata med din naprapat om inläggen.

Pär Videll

Pär Videll

Leg. Naprapat

Klinikchef Södermalm

Ann Åhrén

Ann Åhrén

Leg. Naprapat

Optimal Rehab – din självklara naprapat på Södermalm