Närmsta lediga tid

Naprapat Södermalm

Välkommen till naprapat Södermalm vid Hornstull i Stockholm

Välkommen till Optimal Rehab Södermalm, din naprapat på Södermalm i Stockholm. Du hittar oss på Lundagatan 57 ca 80 m ifrån Hornsgatan mellan Hornstull och Zinkensdamm. Både akuta ryggskott och olika typer av idrottsskador behandlas optimalt av oss, vi ser till att du blir smärtfri. Ett besök hos oss kostar 700 kr och varar i ca 45 min. Skulle du akut få smärta och behöva hjälp på helgen kostar detta 1200 kr efter överenskommelse om tid.

De behandlingsmetoder vi kan erbjuda i våra naprapatbehandlingar på Södermalm är bl a stötvåg, kinesiotejpning, dry needling, manipulation (knäckningar), triggerpunktsbehandling, akupunktur och massage. Vi väljer i samråd med dig som patient vad som är mest lämpligt för optimal rehabilitering. Vi kan också ge dig ett träningsprogram för rehabträning på egen hand hemma, om du saknar tillgång till gym, eller på din träningsanläggning. En behandling hos oss kostar 700 kr. Vi är tyvärr inte ansluta till landstinget så högkostnadsskyddet gäller inte här. Vill du boka en tid får du väldigt gärna göra det online här

 

Du kan även handla kinesiotejp direkt av oss. En rulle på 5 m kostar 150 kr och finns i nio olika färger. Kom förbi så visar vi dig mer!

naprapat södermalm naprapat hornstull

Vi har i dagsläget ett avtal med försäkringsbolaget Nordic Netcare som har hand om if:s försäkringskunder men inget med någon av de andra försäkringsbolagen men du kan alltid välja oss ändå och skicka in dina kvitton, som du direkt får på mail, till försäkringsbolaget om du har en privat sjukvårdsförsäkring som täcker naprapati. Konsultera dock alltid med ditt försäkringsbolag innan du bokar tid.

Du kan också gjuta ortopediska skoinlägg formade individuellt efter dina fötter på här på Södermalmskliniken. Sulorna gjuts i belastning för att dem ska motverka överpronation som till stor del är korrelerat till hälsporre, hälsenesmärta och hallux valgus bl a. Läs mer här. Vi gjuter även hälkoppsinlägg som är en annan typ av fotbädd. Alla inlägg formgjuts i par och kostar 1495 kr, vill man ha ett extra par inom 6 månader kostar det paret 995 kr.

Hitta hit

Parkering: Finns gott om parkeringar utanför kliniken på dagtid

T-bana: Röd linje till Zinkensdamm eller Hornstull

Buss: Buss 4. Gå av vid hållplats Varvsgatan

Pär Videll

Pär Videll

Leg. Naprapat

Klinikchef Södermalm

Optimal Rehab – din självklara naprapat på Södermalm